Reizen

lazywave duikreiswinkel

" Op zoek naar bijzondere avonturen onder water "

Lazywave is een plaats waar je als reiziger op zoek gaat naar bijzondere avonturen onder water. Laat je je inspireren door andere reizigers en zoek je naar jouw volgende duikbestemming waar ook te wereld.

bezoek duikreiswinkel.nl

vind informatie over duiklocaties
over de hele wereld!

dreaming, planning, searching, booking, experience, sharing.

Bij de Duikreiswinkel ga je vanaf 2015 op zoek naar de naar jouw volgende duikbestemming. Je vindt hier beschrijvingen van duikbestemmingen door lokale duikgidsen, leuke restaurants, het comfort van hotels en 'ressorts', de service van de duikscholen, de reistijden naar vliegvelden of andere plaatsen. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw volgende duikreis tot een succes te maken. √Čn je kan direct informatie en prijzen opvragen bij de hotels en duikscholen zelf.

 zoek duik locatie

lees verhalen over duikavonturen

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent wanneer de nieuwe website in de lucht is en ontvang ieder kwartaal de Lazynews met de laatste berichten en verhalen.

 lees de verhalen

ontmoet de scout!

en laat je inspireren over jouw nieuwe bestemming

In de Lazynews lees je verhalen van scouts en andere reizigers. Hun reisplan, de tips en bijzondere ontmoetingen. Heb je vragen dan kan je dit direct aan hen stellen. Het antwoord laat wellicht op zich wachten, want ze zijn misschien wel weer op reis.

 ontmoet de scout

lazywave duikreiswinkel

start met ontdekken en laat je inspireren!

bezoek duikreiswinkel.nl