Lessen

duiklessen

" jouw diepste avontuur begint hier "

Een azuurblauwe zee, kleurrijke koralen en miljoenen vissen om je heen. Zin om deze wondere wereld te ontdekken? Dan is dit de perfecte plek voor jou om je duikbrevet te halen! Je avontuur start in Nederland met oefeningen in het zwembad en de 'online' theorielessen. Op vakantie trek je alleen nog je tropenpak aan en stap je zo de oceaan in.

Je duikcertificaat al op zak? Dan kan je voordat je op reis gaat je oefeningen herhalen, zodat je vol vertrouwen weer onder water kan.

Wil je in Nederland de sprong in het diepe wagen, dan is het Duikhuis ook hier een perfecte buddy. Ga eens mee met een Expeditie Zeeland of een Dutch Dive. Laat je verwonderen in de Oosterschelde met een weekend live-a-board en blijf jezelf ontwikkelen door aan verschillende cursussen mee te doen.

bezoek het duikhuis.nl

het duikhuis

sinds 2012 partner van Lazywave

Het Duikhuis heet je welkom in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Je kan hier je duikavontuur beginnen of de volgende stap te zetten. De cursussen zijn er ook in verschillende varianten: een vlotter of minder snel tempo, niet zo veel tijd of alle tijd van de wereld? Er zijn vele mogelijkheden en welke vorm je ook kiest, jouw plezier en veiligheid staan voorop.

De kwaliteit van de opleidingen bij het Duikhuis worden regelmatig gecontroleerd door PADI en de instructeurs volgen ieder jaar aanvullende opleidingen in de laatste lesmethoden en veiligheidsaspecten. De cursusmaterialen zijn in vele talen te verkrijgen en vaak ook in de moderne 'e-learning' variant. Binnen dit 5 star PADI Divecenter kan je terecht voor opleidingen van beginner tot Assistent Instructeur.

Het Duikhuis heeft een Green Star Award-erkenning voor haar verantwoorde wijze van ondernemen.

 bezoek het duikhuis.nl

padi scuba diving

een wereldwijd erkent duikbrevet

In meer dan 180 landen zijn er ruim 6.200 PADI erkende duikcentra waar meer dan 100.000 PADI professionals werken. Op al deze plaatsen kan je met je PADI duikbrevet aankloppen om onder de zeespiegel te verdwijnen.

Daarmee is PADI de meest vooraanstaande duikopleiding in de wereld. Het Duikhuis 5 star PADI duikcentrum heeft nummer 799188.

 bezoek padi.com

dan verzekeringen

divers alert network europe

DAN is een internationale organisatie, die zich uitsluitend bezighoudt met de veiligheid en gezondheid van duikers. Naast onderzoek, voorlichting en opleidingen heeft DAN ook uitstekende verzekering en alarmcentrales voor sportduikers. De alarmcentrales van DAN in Australiƫ Europa, Japan, Verenigde Staten en Zuid-Afrika geven spoedeisende medische adviezen en assistentie bij duikverwondingen. Mocht je geen reisverzekering hebben of dekt deze geen duikongevallen dan is DAN een prima oplossing. het Duikhuis is partner van DAN onder het lidmaatschapsnummer 483309.

Alle cursisten van het Duikhuis zijn tijdens hun cursus standaard verzekerd bij DAN.

 bezoek daneurope.org

duiklessen bij het duikhuis

open de deur van het Duikhuis en ontdek de wereld onder water

bezoek het duikhuis.nl